Військові посилили захист повітряного простору на північно-західному напрямку

Військові посилили захист повітряного простору на північно-західному напрямку

Укрінформ
На Волині дивізіон Львівського зенітного ракетного полку ім. Гетьмана Івана Виговського вперше заступив на бойове чергування в системі ППО держави у новому секторі відповідальності.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Повітряних сил ЗСУ.

«Дивізіон Львівського зенітного ракетного полку імені Гетьмана Івана Виговського вперше заступив на бойове чергування в системі ППО держави у новому секторі відповідальності на Волині», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Повітряні сили ЗСУ придбають тренажери для підготовки фахівців зенітно-ракетних комплексів

Як зазначив офіцер управління ЗРВ підполковник Денис Ізосімов, сьогодні зенітні ракетні війська посилюють свій бойовий потенціал, нарощують бойові спроможності по всій території держави, в тому числі, й на північно-західному напрямку. Це стало можливим завдяки успішно проведеним військовим навчанням, проведенню бойових, дослідницьких та випробувальних пусків підрозділів зенітних ракетних військ на державному полігоні «Ягорлик».

Чергові сили цілодобово несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони держави, контролюючи повітряні цілі як у повітряному просторі країни, так і за її межами. Щодня до несення бойового чергування залучається понад 1000 військовослужбовців Повітряних Сил, інформує командування Повітряних сил ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-