ОБСЄ зафіксувала танки та «Гвоздики» окупантів поблизу Новоселівки

ОБСЄ зафіксувала танки та «Гвоздики» окупантів поблизу Новоселівки

Укрінформ
Збройні формування РФ та її найманців передислоковують заборонені Мінськими угодами озброєння та військову техніку з порушенням ліній відведення та за межами виділених місць зберігання.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні ООС у Фейсбуці з посиланням на українську сторону СЦКК.

Як зазначається у повідомленні, згідно зі звітом СММ ОБСЄ від 4 березня, шість танків Т-72Б та три самохідні гаубиці 2С1 «Гвоздика» збройних формувань РФ розміщені з порушенням ліній розведення на полігоні поблизу населеного пункту Новоселівка.

У звіті також ідеться, що відповідно до розпорядження командувача ООС продовжено відновлення інфраструктури Донбасу. Зокрема продовжено виконання робіт із будівництва автомобільного мосту в районі населеного пункту Роти, Донецької області (автомобільна дорога М-03 Харків – Дебальцеве). Також продовжувалися роботи з будівництва колектора в районі населеного пункту Доломітне.

Читайте також: ЄС в ОБСЄ хоче знати, як російська РЛС «Каста-2Е1» потрапила до України

Виконано роботи з обслуговування обладнання базової станції мобільного зв’язку в районі населеного пункту Лобачеве, Луганська область.

Контроль за дотриманням наданих гарантій безпеки та режиму припинення вогню представниками УС СЦКК здійснювався безпосередньо на місці робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-