Зеленський на Донбасі побував за кількасот метрів від лінії зіткнення

Зеленський на Донбасі побував за кількасот метрів від лінії зіткнення

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відвідав передову в зоні проведення Операції об'єднаних сил та поспілкувався з військовослужбовцями.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

“Під час робочої поїздки у Донецьку область Президент України Володимир Зеленський відвідав передову в зоні проведення Операції об'єднаних сил”, - розповіли в ОП.

Зазначається, що глава держави ознайомився з оперативною ситуацією за кількасот метрів від лінії зіткнення та поспілкувався з військовослужбовцями.

«Важливо, що вищий офіцерський склад перебуває на передовій. Ми говорили з Головнокомандувачем Збройних сил Русланом Хомчаком, щоб відбувалася ротація вищого офіцерського складу. Щоб вони постійно відвідували наших хлопців і дівчат на передовій», – заявив Президент.

Військові 503-го окремого батальйону морської піхоти на передовій подарували главі держави пам'ятний значок – коїн на знак того, що «вони завжди готові прийти на допомогу, завжди йому раді та вважають другом».

Читайте також: На Донбасі від кулі російського снайпера загинув український боєць

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у четвер перебуває з робочою поїздкою до Донецької області, де має ознайомитися із ситуацією на передовій. Разом з Президентом на Донбас вирушили посли країн «Великої сімки».

Фото: president.gov.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-