В українській армії за добу - 179 випадків коронавірусу, два летальних

В українській армії за добу - 179 випадків коронавірусу, два летальних

Укрінформ
У Збройних силах за минулу добу зареєстровано 179 нових випадків захворювання на COVID-19, а також два летальні.

Про це повідомляє командування Медичних сил у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На жаль, у Збройних силах України зафіксовано 22-ий та 23-ій летальні випадки, спричинені захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Житомирщині помер військовослужбовець, який з 20 жовтня перебував на амбулаторному лікуванні за місцем проживання. 28 жовтня його госпіталізували з діагнозом: "Коронавірусна хвороба (COVID-19), негоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія". Попри проведену терапію, 13 листопада стан пацієнта різко погіршився, а інтенсивна терапія не дала позитивного результату. За наявною інформацією, військовослужбовець мав хронічні супутні захворювання.

Другий смертельний випадок зафіксовано на Львівщині. Цей працівник ЗСУ з 19 жовтня перебував на стаціонарному лікуванні в міській лікарні з діагнозом: "Коронавірусна хвороба (COVID-19), негоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія". 12 листопада внаслідок швидкої наростаючої поліорганної недостатності розпочалась інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату.

Обоє померлих мали хронічні супутні захворювання, зазначають у Медсилах.

Читайте також: Україна може отримати COVID-вакцину вже у другому кварталі 2021 року – ВООЗ

Зі 179 осіб, у яких підтвердився коронавірус минулої доби, госпіталізовано 27 осіб, решта перебуває вдома під наглядом медичної служби.

За даними командування, станом на 14 листопада в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 2494 особи. Загалом за час пандемії одужало 5230 осіб. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 354 особи, у 30 військовослужбовців вона закінчується у найближчі три доби.

Як повідомлялося, станом на 14 листопада в Україні лабораторно підтверджено 525 176 випадків захворювання на COVID-19, з них 9508 летальних, уже одужали 238 811 осіб. За добу виявлено 12 524 нові випадки коронавірусної хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-