КПВВ в Золотому та Щасті відкриють попри складну ситуацію з COVID-19 на окупованій Луганщині

КПВВ в Золотому та Щасті відкриють попри складну ситуацію з COVID-19 на окупованій Луганщині

Укрінформ
Нові КПВВ в Золотому та Щасті запрацюють попри складну епідситуацію з COVID-19, оскільки рішення про їх відкриття було ухвалено задовго до початку епідемії.

Про це повідомив заступник командувача Об’єднаних сил Богдан Бондар у коментарі Укрінформу щодо відкриття нових КПВВ в Золотому та Щасті.

«Незважаючи на COVID-19, це питання, особливо на Луганському напрямку, є актуальним. Ще в 2016 році було прийнято рішення відкрити КПВВ в районі Золотого, але все це було затягнуто протилежною стороною. І на зустрічі в нормандському форматі 9 грудня 2019 року було прийнято чергове рішення щодо відкриття додаткових КПВВ з гуманітарною метою – це завершити відкриття КПВВ в Золотому і відкрити КПВВ у Щасті», - наголосив Бондар.

За його словами, відкриття КПВВ було сплановано ще задовго до COVID-19.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині 10 листопада планується відкрити відразу два КПВВ у Щасті та Золотому, у Щасті також почне роботу сервісний центр. За інформацією віцепрем‘єра - міністра з питань реінтеграції ТОТ Олексія Резнікова, такі сервісні центри згодом запрацюють і на решті КПВВ.

Читайте також: На Луганщині триває облаштування КПВВ «Золоте» і «Щастя»

Як повідомлялось, що у зв’язку зі стрімким поширенням СOVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини пропуск осіб через лінію розмежування в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» призупинено до 23 год. 59 хв 15 листопада 2020 року. Тоді у Міноборони наголосили, що поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини стало критичним. Окупаційна адміністрація РФ не спроможна стабілізувати епідемічну ситуацію. Суттєво погіршує стан справ відсутність там достатньої кількості кваліфікованих медичних працівників та засобів протидії захворюванню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-