На Донбасі від початку доби зберігається

На Донбасі від початку доби зберігається "тиша"

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 12.00 4 вересня не відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара.

«Станом на 12 годину 4 вересня фактів порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано не було. На всіх ділянках фронту спостерігається режим тиші», - зазначив він.

Бойових втрат з боку підрозділів Об’єднаних сил немає.

За словами Шаравари, у районі проведення операції належно виконують завдання й інші підрозділи Об’єднаних сил. Зокрема, підрозділи ЗСУ разом з вогнеборцями ДСНС беруть участь в гасінні вогню поблизу населених пунктів Валуйське, Станиця Луганська, Лопаскіне, Лобачеве, Попасна, Новоолександрівка, Трьохізбенка. До гасіння пожеж залучена необхідна кількість особового складу та техніки.

Читайте також: Пожежа на Луганщині: продовжують гасити три осередки

Пожежі вже ліквідовані у населених пунктах Красногорівка, Зайцево, Єлизаветівка, Золоте-3 та Кам’янка.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 7 год. 4 вересня продовжується гасіння 3 осередків пожеж сухої трави та лісових насаджень в 2 районах області (Новоайдарський район с. Лобачеве, с. Лопаскине та Станично-Луганський район с. Болотене), які виникли 2 вересня. Відкритого вогню не спостерігається, проводиться догашування окремих осередків тління лісової підстилки та залишків деревини всередині контрольованого периметру.

Раніше повідомлялося, що 2 вересня на території Новоайдарського та Станично-Луганського районів Луганської області виникли серії пожеж у природному середовищі, які охопили загальну площу понад 2000 га. Внаслідок пожежі один військовослужбовець загинув, двоє отримали опіки різного ступеня тяжкості, знищено та пошкоджено житлові будинки та господарські споруди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-