Учора рятувальники ООС розмінували понад 8 гектарів прифронтової зони

Учора рятувальники ООС розмінували понад 8 гектарів прифронтової зони

Укрінформ
В суботу, 8 серпня, у зоні проведення операції Об'єднаних сил підрозділи ДСНС розмінували понад 8 гектарів території та вилучили понад 100 вибухових предметів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ООС.

"У районі проведення операції належно виконують завдання й підрозділи ДСНС зі складу Об’єднаних сил. Зокрема, 102 невідомих вибухових предмети знайшли сьогодні підрозділи ДСНС під час розмінування за заявками мешканців прифронтових населених пунктів Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Загалом за розпорядженням Командувача Об’єднаних сил за цю добу було розміновано понад 8 гектарів.

Читайте також: На Донбасі сапери ЗСУ знешкодили російську протипіхотну міну “Охота”

Також рятувальники Об’єднаних сил за заявками місцевих адміністрацій ремонтують пошкоджені внаслідок артилерійських обстрілів попередніх років будинки, виконуючи роботи різного ступеня важкості. Минулої доби такі роботи проводилися на 26 об’єктах. З початку проведення ООС було відновлено 918 будинків.

На контрольних пунктах в'їзду-виїзду особовий склад Об’єднаних сил надав медичну та іншу допомогу 37 громадянам України. Також, рятувальники зі складу Об’єднаних сил за добу загасили 44 пожежі.

Читайте також: Окупанти за добу тричі порушили "тишу" неприцільними пострілами

Як повідомляв Укрінформ, з 27 липня на Донбасі встановлюється режим повного і всеосяжного припинення вогню, про встановлення якого домовилася Тристороння контактна група під час засідання у форматі відеоконференції, яка відбулася 22 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-