Зеленський планує об’їхати всю лінію розмежування на Донбасі

Зеленський планує об’їхати всю лінію розмежування на Донбасі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у ході поїздки в зону проведення ООС уже проїхав 100 кілометрів, а надалі планує проїхати вздовж усієї лінії дотику і особисто перевірити моральний стан українських військових.

Як передає Укрінформ, про це глава держави заявив під час спілкування з представниками ЗМІ у місті Мар'їнка, яке Офіс Президента транслював у Фейсбуці.

«Впродовж цих двох днів – на жаль, є тільки два дні… проїхали більш як 100 кілометрів вздовж контактної лінії… Сьогодні будемо їздити ще до 8 чи 9 вечора, потім уночі будемо повертатися в Київ… За нашими планами, я хочу, думаю, що за два рази об’їду всі ці важливі об’єкти… всі 410 кілометрів лінії дотику», - сказав Зеленський.

За словами глави держави, у ході цієї поїздки він з командою ночував разом з військовими у «такій невеличкій домівці, де наші хлопці розташовані», і разом з ними їв.

«Годують наших дуже потужно - я навіть здивований. Військові у гарній формі – я не міг з’їсти весь обсяг їжі, її дійсно дуже багато, як кажуть, перше, друге і компот, усе було, і навіть печиво і вафлі… До речі, коли тиснеш їм руку, відчуваєш, що українці в цілому у безпеці – такі потужні у всіх руки», - поділився Президент.

Він також подякував військовим за моральний дух і запевнив, що «з нашого боку все під контролем, ніхто нічого не збирається здавати, у нас сильна потужна армія».

Глава держави зауважив, що для нього дуже важливо побачити все на власні очі і поспілкуватися з людьми.

«Щоб зрозуміти все, що відбувається, треба говорити з військовими, треба говорити з цивільними, з людьми їсти, жити, скажу відверто, іноді випити… Я, в принципі, так і роблю», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Єрмак: Домовляємося про 3-5 ділянок для розведення військ на Донбасі

Як повідомляв Укрінформ, під час робочої поїздки до Донецької та Луганської областей Президент України Володимир Зеленський 6 серпня відвідав низку позицій українських військових на передовій у районі проведення Операції об’єднаних сил. Глава держави перевірив, як дотримується режим повного та всеосяжного припинення вогню, що почав діяти 27 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-