Українська армія отримала чотири БТР-4Е

Українська армія отримала чотири БТР-4Е

Фото
Укрінформ
Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені O.O. Морозова в рамках виконання державного оборонного замовлення передало на потреби ЗСУ чотири бронетранспортери БТР-4Е.

Про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому.

«Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені O.O. Морозова (ХКБМ), що входить до складу ДК «Укроборонпром», передало Міністерству оборони України чергову партію з 4 бронетранспортерів БТР-4Е», - йдеться в повідомленні.

Військовим передано чергову партію БТР-4Е від ХКБМ / Фото: Укроборонпром

Як зазначається, від моменту розблокування контракту з Міноборони наприкінці 2019 року роботи виконуються чітко за графіком. На сьогодні виконано вже 80% державного контракту – військовим відвантажено 37 з 45 бронемашин, передбачених державним оборонним замовленням.

Усі бронемашини укомплектовано кулеметами виробництва київського заводу «Маяк», що фактично відновило повний виробничий процес на цьому підприємстві.

Читайте також: Укроборонпром з початку року передав військовим понад 300 одиниць бронетехніки

У пресслужбі також нагадали, що виконання поставок бронетранспортерів відбувається за контрактом з Міноборони від 2016 року, який був розблокований спільними зусиллями Президента України, Кабінету міністрів, Міноборони та нового керівництва Укроборонпрому наприкінці 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-