ЗСУ отримали вісім оновлених броньованих розвідувальних машин

ЗСУ отримали вісім оновлених броньованих розвідувальних машин

Фото
Укрінформ
Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод передало Міністерству оборони України партію з 8 одиниць капітально відновлених броньованих розвідувальних дозорних машин з покращеними характеристиками БРДМ-2Л1.

Про це повідомляє Укроборонпром.

"Це перша партія техніки, яка пройшла капітальний ремонт та покращення характеристик на Миколаївському бронетанковому заводі вже в рамках цьогорічного державного оборонного замовлення. Навіть в умовах карантину та надзвичайної ситуації в країні ми не зупиняли виробництво. Тому, як тільки новий договір з Міністерством оборони було підписано, ми майже одразу відвантажили нашим військовим першу партію БРДМ-2 з покращеними характеристиками. Бойові завдання не можуть чекати, тому ми працювали і працюємо", – повідомив директор МБТЗ Юрій Кравченко.

Миколаївський бронетанковий завод передав військовим партію техніки / Фото: УкрОборонПром

Читайте також: Українські військові тестують нові бронежилети

В ході капітального ремонту восьми машин фахівці підприємства покращили характеристики базової машини БРДМ-2. Зокрема, БРДМ-2Л1 містить новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійну систему нічного керування; змінено розташування особового складу та покращено ергономіку машини за рахунок бокових люків із посиленим бронюванням, що пришвидшує десантування екіпажу та спрощує експлуатацію техніки.

Броньована розвідувально-дозорна машина БРДМ-2 знаходиться на озброєнні Збройних сил України, має підвищену прохідність та призначена для ведення розвідки та супроводження конвоїв, також слугує для розміщення спеціального озброєння.

Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод" – одне із основних підприємств "Укроборонпрому", що спеціалізується на виготовленні та модернізації броньованої колісної техніки для Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-