В українській армії – 19 випадків коронавірусу, один летальний

В українській армії – 19 випадків коронавірусу, один летальний

Укрінформ
На ранок 13 квітня в Збройних силах України зареєстровано 19 випадків захворювання на COVID-19, з них 1 летальний, одна людина одужала.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ.

«На 07.00 13 квітня в Збройних силах України зареєстровано 19 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них - 1 людина одужала та 1 летальний. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 214 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 25 осіб», - йдеться у повідомленні.

У командуванні Медсил зазначили, що станом на вечір 12.04 за допомогою ПЛР-тестування був підтверджений випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у працівника ЗСУ, який 8 квітня був госпіталізований до Львівської обласної інфекційної лікарні з діагнозом позагоспітальна двобічна пневмонія. Стан здоров’я стабільно важкий.

Читайте також: В Україні за добу зафіксували 325 нових випадків COVID-19

Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), які не входять до кола осіб, з якими спілкуєшся щодня або проживаєш разом.

Командування Медичних сил Збройних сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-