Росія за місяць перекинула на Донбас 30 вагонів боєприпасів – розвідка

Росія за місяць перекинула на Донбас 30 вагонів боєприпасів – розвідка

Укрінформ
З початку березня РФ завезла на окуповану частину Донбасу понад 30 вагонів з боєприпасами, близько 8 тис. тонн пального для техніки, понад 10 одиниць танків та БМП.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

«З початку березня ц.р. на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях з РФ доставлено понад 30 вагонів з боєприпасами, близько 8 тис. тонн пального для техніки, більше 10 одиниць танків і бойових машин піхоти», – поінформував речник.

Читайте також: Окупанти на Донбасі приховують інформацію про переповнені інфекційні лікарні – розвідка

Крім того, за словами Шаравари, під виглядом гуманітарної допомоги російські «волонтерські організації» активізували постачання підрозділам 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК матеріально-технічних засобів військового призначення, у тому числі засобів зв’язку і комплектуючих до них, оптичних прицілів для стрілецької зброї та озброєння бойових машин. При цьому, кожний такий «гуманітарний вантаж» включає великі партії антиукраїнської пропагандистської літератури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-