Артилерія окупантів б'є з житлових районів — розвідка

Артилерія окупантів б'є з житлових районів — розвідка

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська відновили артилерійські обстріли українських військових з бойових позицій, розташованих у житлових кварталах населених пунктів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

“Командування російсько-окупаційних військ відновило практику ведення артилерійських обстрілів підрозділів Об’єднаних сил з бойових позицій, розташованих у житлових кварталах населених пунктів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Такі дії окупантів посилили невдоволення місцевих жителів, адже від детонації у результаті пострілів знищується їх приватне майно, також відбувається додаткове мінування підступів до зазначених позицій”, - зазначив речник.

Читайте також: Під Волновахою впіймали підозрюваного у співпраці з російськими окупантами

За словами Праути, мінування території призводить до зростання втрат серед окупантів. Так, 23 лютого на одному з власних мінних полів підірвався військовослужбовець 1 АК. Командування окупаційних військ намагається приховати обставини інциденту, видаючи загибель найманця як результат сутички з диверсійно-розвідувальною групою Об’єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-