Окупанти обстріляли українські позиції зі 120 мм мінометів

Окупанти обстріляли українські позиції зі 120 мм мінометів

Укрінформ
Станом на 18.00 середи, 13 листопада, російсько-окупаційні війська 9 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Втрат серед наших військовослужбовців немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу ОС у Facebook.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - зазначається у повідомленні.

Так, 8 обстрілів наших позицій російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу Хутора Вільного – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Луганського та двічі неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; два рази у районі Зайцевого – з мінометів калібру 120 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Оріхового – зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів; неподалік Новотошківського - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти посилюють обстріли поза ділянками розведення — розвідка

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях біля Лебединського.

Упродовж поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-