У вихідні ОБСЄ зафіксувала зменшення обстрілів на Донбасі

У вихідні ОБСЄ зафіксувала зменшення обстрілів на Донбасі

Укрінформ
18-19 жовтня СММ ОБСЄ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях, наступної доби на Луганщині обстрілів побільшало.

Про це йдеться в опублікованому у понеділок щоденному звіті СММ ОБСЄ, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У період із вечора 18-го до вечора 19 жовтня в Донецькій області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши зокрема менше вибухів - 165 супроти приблизно 485)", - йдеться у звіті.

Найбільшу кількість порушень зафіксовано в районах на південь від Ясинуватої (непідконтрольна урядові, 16 км на північний схід від Донецька) і на захід від Саханки (непідконтрольна урядові, 97 км на південь від Донецька).

Читайте також: В ОБСЄ кажуть, що окупанти готові до розведення сил біля Петровського і Золотого

"У період із вечора 19-го до вечора 20 жовтня СММ констатувала подальше зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши зокрема менше вибухів (близько 30), якщо порівнювати з попередньою добою", - повідомили у місії про ситуацію на Донеччині.

Найчастіше режим тиші порушувався в районах на східно-північний схід і схід від Майорська (підконтрольний урядові, 45 км на північний схід від Донецька), а також на південний захід і західно-південний захід від Ясинуватої.

Читайте також: ОБСЄ знову виявила потяг з вугіллям на Донбасі

"У період із вечора 18-го до вечора 19 жовтня в Луганській області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши зокрема менше вибухів - 14 супроти приблизно 160)", - зазначається у звіті.

Найбільше порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на схід від н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська) і на північний схід від Попасної (підконтрольна урядові, 69 км на захід від Луганська).

Читайте також: Окупанти обстріляли ділянку розведення біля Золотого з гранатометів і кулеметів

У період із вечора 19-го до вечора 20 жовтня СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши 115 вибухів.

Більшість вибухів зафіксовано в районах на південний захід від Первомайська (непідконтрольний урядові, 58 км на захід від Луганська), зазначають в ОБСЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-