ОБСЄ зафіксувала в четвер майже 50 вибухів на Донбасі

ОБСЄ зафіксувала в четвер майже 50 вибухів на Донбасі

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала у четвер 40 вибухів у Донецькій області та сім вибухів на Луганщині.

Про це повідомляється в опублікованому на сайті ОБСЄ звіті. 

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, тимчасом зафіксувавши менше вибухів (близько 40), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 200 вибухів)", - йдеться у звіті.

Читайте також: Окупанти зривали "тишу" біля дев’яти населених пунктів, поранений боєць ЗСУ

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південно-південний схід і південь від н. п. Пищевик (підконтрольний урядові, 84 км на південь від Донецька) і на східно-північний схід і схід від н. п. Майорськ (підконтрольний урядові, 45 км на північний схід від Донецька). 

Уранці 26 вересня, перебуваючи в н. п. Богданівка (підконтрольний урядові, 41 км на південний захід від Донецька), члени патруля СММ чули 31 вибух орієнтовно за 5 км на південно-південний захід (усе оцінено як контрольовані підриви). 

Читайте також: Від початку доби вже вісім порушень “тиші” - окупанти гатять із мінометів

У Луганській області СММ констатувала аналогічний рівень порушень режиму припинення вогню (7, усі вибухи), що і за попередній звітний період . 

Усі порушення режиму припинення вогню зафіксовано на північний схід від н. п. Золоте-4 (Родіна; підконтрольний урядові, 59 км на захід від Луганська) і поблизу ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-