Окупанти зривали

Окупанти зривали "тишу" біля дев’яти населених пунктів, поранений боєць ЗСУ

Укрінформ
З початку доби у районі проведення операції Об'єднаних сил російські окупаційні війська здійснили 14 обстрілів, одного українського бійця поранено.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню... Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил дістав поранення", - йдеться у повідомленні.

Як інформують у штабі, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" позиції Об'єднаних сил обстрілювалися 6 разів. Зокрема, тричі були обстріляні українські військові поблизу Водяного з напрямків Пікузів та Ужівки – з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. В районі Богданівки окупанти вели вогонь з напрямку Стили зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Авдіївки з напрямку Яковлівки та поблизу Лебединського з напрямку Саханки – зі стрілецької зброї.

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" сталося 8 обстрілів. Позиції ОС неподалік Травневого окупанти з напрямку Доломітного обстріляли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Тричі бойовики відкривали вогонь поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного – з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем.

Читайте також: Від початку доби вже вісім порушень “тиші” - окупанти гатять із мінометів

Неподалік Луганського обстріли велися з напрямку Логвинового з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з міномета калібру 82 мм, озброєння БМП, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Позиції неподалік Луганського окупанти з напрямку Калинівки обстріляли з міномета калібру 120 мм; поблизу Новозванівки з напрямку Калинового – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, поінформували у штабі.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-