Спостерігачі ОБСЄ потрапили під обстріл на Донеччині

Спостерігачі ОБСЄ потрапили під обстріл на Донеччині

Укрінформ
Поруч із патрулем Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ у с. Пікузи Волноваського району Донецької області пролунав вибух від реактивної гранати.

Про це йдеться в оперативному звіті місії.

"О 12:20 (1 вересня — прим.) члени патруля місії почули та побачили вибух (за оцінкою, розрив снаряда) на дорозі на відстані близько 30 м на південний захід. Незабаром після цього спостерігачі помітили, як на дорогу біля місця вибуху впав хвостовик реактивної гранати. Члени патруля Місії відразу сіли до автомобілів та залишили це місце, від’їхавши приблизно на 2,5 км східніше Пікуз", - йдеться у повідомленні.

Також у період із 12:40 до 12:46 спостерігачі зафіксували 10 вибухів невизначеного походження на невстановленій відстані в південно-західному напрямку. Згодом команда СММ повернулася до своєї бази в Маріуполі.

Читайте також: Окупанти 40 хвилин били з мінометів під Водяним — СЦКК

Як повідомили в місії, 1 вересня патруль СММ у складі п’ятьох співробітників на двох броньованих автомобілях перебував на вулиці Ахматової в північно-східній частині н. п. Пікузи (23 км на північний схід від Маріуполя, непідконтрольна Україні територія), де спостерігачі проводили оцінку місць вогневого ураження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-