Окупанти з початку доби сім разів порушили

Окупанти з початку доби сім разів порушили "тишу", є поранений

Укрінформ
Впродовж суботи, 31 серпня, російські окупаційні війська та їх найманці 7 разів обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті чого поранення отримав один військовослужбовець.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли неподалік Водяного з напрямків Ужівки та Пікузів – із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти на Донбасі посилюють бойову підготовку військ - розвідка

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили 4 обстріли: двічі поблизу Зайцевого з напрямку Гольмівського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Травневого з напрямку Гольмівського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів; поблизу Луганського з напрямку Нижнього Лозового – зі станкового протитанкового гранатомета.

Як повідомляв Укрінформ, в одному з випадків противник запросив режим "тиші" для "евакуації" тіл своїх загиблих біля Зайцевого, а через деякий час безпідставно відкрив вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил. Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення середнього ступеня важкості. Наразі його здоров’ю нічого не загрожує.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-