Донбас: троє військових РФ підірвались на власних мінах

Донбас: троє військових РФ підірвались на власних мінах

Укрінформ
За повідомленням Головного управління розвідки Міноборони України, збільшилась кількість випадків підриву на хаотично встановлених раніше мінно-вибухових пристроях військовослужбовців противника, які прибули на передову в ході останньої ротації.

Про це поінформував речник Міноборони Дмитро Гуцуляк на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Так, 22 липня під час ліквідації загоряння трави у районі бойової позиції одного з підрозділів окупантів, підірвались троє російських військовослужбовців, один із них загинув, двоє важко поранені. Командування російських окупаційних військ вживає заходів з приховування цієї інформації", - розповів Гуцуляк.

Він також повідомив, що командування російських окупаційних військ вживає заходів з нарощування фортифікаційного обладнання передових позицій підрозділів, з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Читайте також: Окупанти облаштовують додаткові вогневі позиції біля лінії зіткнення — розвідка

Зокрема, зросла інтенсивність робіт з обладнання окопів та бліндажів, поблизу яких встановлюються додаткові мінно-вибухові загородження. При цьому для мінування місцевості окупанти використовують протипіхотні міни російського виробництва, які заборонені міжнародними конвенціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-