Українські десантники беруть участь у навчаннях на базі НАТО у Румунії

Українські десантники беруть участь у навчаннях на базі НАТО у Румунії

Фото
Укрінформ
Українські військові беруть участь у міжнародних навчаннях «SABER GUARDIAN — 2019», які розпочалися в Румунії та триватимуть два тижні.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“На території однієї з військових баз НАТО у Румунії розпочалися міжнародні навчання “SABER GUARDIAN — 2019”, до яких залучаються представники з 16 країн: Албанії, Болгарії, Боснії і Герцеговини, Вірменії, Греції, Грузії, Італії, Литви, Латвії, Македонії, Німеччини, Польщі, Румунії, США та України”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Румунії стартували найбільші у 2019 році навчання НАТО

Як зазначається, Україну на міжнародних військових маневрах представляє зведена ротно-тактична група 25-ї окремої повітрянодесантної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Навчання триватимуть понад два тижні та відбуватимуться у кілька етапів на різних ділянках військового полігону.

Українські десантники беруть участь у міжнародних навчаннях «SABER GUARDIAN-2019» / Фото: http://www.mil.gov.ua

За інформацією Міноборони, першим етапом навчання для українських десантників є планування майбутніх дій на наступні етапи маневрів, відпрацювання бойових наказів за стандартами НАТО, проведення рекогносування ділянок полігону та постановки завдань особовому складу на наступний день навчань.

В оборонному відомстві також уточнили, що зведена ротно-тактична група 25-ї окремої повітрянодесантної бригади ДШВ ЗСУ буде виконувати навчальні завдання в рамках навчань у складі механізованого батальйону Збройних сил Румунії при підтримці інструкторів Міжнародного центру миротворчості та безпеки на території Міжнародного навчального центру с. Чінку (Румунія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-