Дружина Зеленського повідомила, що це вона не радила йому виходити до журналістів

Дружина Зеленського повідомила, що це вона не радила йому виходити до журналістів

Укрінформ
Дружина кандидата в Президенти, шоумена Володимира Зеленського Олена Зеленська повідомила, що вона не радила йому виходити до журналістів.

Про це вона розповіла в інтерв'ю «Апострофу».

«Зараз до нього (Зеленського - ред.) звучить багато претензій, що він ховається від преси. Я не радила йому виходити до журналістів. Насправді й без того багато виходів, декому відмовляють, але багатьом ні. Просто все встигнути нереально», - сказала вона.

За словами Зеленської, у її чоловіка «цілими днями тривають консультації з експертами». «Це складний процес, це навіть не навчання, це робота. Він має входити практично в усе, і це неможливо зробити за одну хвилину. Він зараз екстерном проходить курс молодого бійця, і мені здається, успішно», - стверджує дружина кандидата.

Вона також вважає, що Зеленський може протистояти в дебатах нинішньому Президенту Петру Порошенку. «Звичайно, будь-хто може впасти в ступор або не підібрати вчасно потрібне слово, коли нервує або знаходиться в кризовій ситуації... Але мені здається, що у Володимира все вийде; він витримає, він готується зараз. Найголовніше в цьому всьому, що він усю свою передвиборчу програму не намагався грати в політика, він який був, таким і є. І всі його публічні висловлювання, всі інтерв'ю, всі відео - це все було непідготовленим. Можливо, там і були якісь недоліки, не так підібрав слово, не так почухався (посміхається). Але дебати - це публічний виступ, а він у цьому гарний», - заявила Зеленська.

Вона також вважає, що Зеленському варто вийти на дебати з Порошенком: «Деякі плани і певна інформація не були повністю викладені під час передвиборної кампанії. Щось, напевно, потрібно розповісти додатково. Показати, в чому ти вже розібрався і що ти збираєшся робити, є багато цікавих моментів. Прихильники точно не відвернуться, але є ще люди, які не розуміють, хто він, і виступають проти тільки тому, що їм здається, що за цією фігурою нічого не стоїть: ні команди, ні плану дій. Таких людей можна спробувати переконати - і мені здається, такий шанс є».

Як повідомляв Укрінформ, напередодні представники ряду ЗМІ і медійних організацій, об'єднані в медіарух «Медіа за усвідомлений вибір», закликали Зеленського вийти на прес-конференцію не пізніше 18 квітня. Представники Медіаруху зазначили, що під час передвиборчої кампанії Зеленський оприлюднив десятки відеороликів, які стали інформаційними приводами для новин та матеріалів у ЗМІ, дав «обраним ЗМІ» кілька інтерв'ю ще перед першим туром виборів, але протягом останніх кількох тижнів особисто уникає прямої і повноцінної комунікації з журналістами.

Читайте також: Зеленський не вийде до журналістів перед дебатами - штаб

Пізніше представник виборчого штабу Зеленського Дмитро Разумков заявив, що прес-конференцію кандидата в Президенти перед дебатами організувати «малореальна». Він додав, що вже після другого туру президентських виборів провести подібну прес-конференцію «більш реально й можливо». Разумков також стверджує, що командою кандидата про всі ключові питання майбутньої політики Зеленського «було сказано більш ніж достатньо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-