Командири ВМС розповіли американцям про реформу українського флоту

Командири ВМС розповіли американцям про реформу українського флоту

Відео
Укрінформ
Під час засідання робочої групи представників 6-го флоту ВМС США та командування ВМС ЗС України сторони обговорюють питання кадрового менеджменту, засоби та способи мотивації проходження служби у ВМС ЗСУ.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“Головною метою даного заходу є впровадження обміном досвіду та здобутками у сфері кадрового забезпечення ВМС ЗС України. Під час зустрічі сторони обговорять питання щодо шляхів розвитку, реформування кадрового забезпечення у Військово-Морських Силах ЗС України за період з вересня 2017 року по квітень 2019 року”, - повідомляють в прес-службі.

Як зазначається, розглядаються питання щодо заходів з утримання військовослужбовців на військовій службі за контрактом, засоби та способи мотивації з проходження служби, а також впровадження кадрового менеджменту, управління кар’єрою офіцерського та старшинського складу ВМС ЗС України.

“За останні два роки у нас суттєво змінилось питання щодо впровадження кадрового менеджменту у ВМС ЗС України. Так, минулого року було створено кадровий центр ВМС. Його першочергове завдання — це управління та планування кар’єрою військовослужбовців, впровадження новітніх технологій стосовно створення обліку особового складу. Також розвивається рекрутингова система у Збройних Силах України, і ми, відповідно, отримали своє місце у ній”, - цитує прес-служба начальника управління персоналом ВМС ЗС України капітана 1 рангу Олександра Шевченка.

За його словами, на даний час у ВМС проходить експеримент щодо впровадження кадрового менеджменту по морських спеціальностях.

Як повідомляють в прес-службі, протягом робочої зустрічі планується виробити план дій на подальші роки, а також презентувати американським колегам програму стратегічного розвитку персоналу ВМС ЗС України «Військовий моряк-2035 — професійність і компетентність (ПіК)». Крім того, будуть проведені практичні тренінги з навчання методів роботи з пошуку та мотивації кандидатів на військову службу за контрактом.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-