Представник Управління комісара ООН у справах біженців відвідала КПВВ

Представник Управління комісара ООН у справах біженців відвідала КПВВ "Гнутове"

Фото
Укрінформ
Заступниця Голови Представництва Управління комісара ООН у справах біженців Ноель Калхун відвідала КПВВ "Гнутове" в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

“Метою візиту на Донбас стало вивчення ситуації та об'єднання зусиль щодо дотримання прав цивільного населення в умовах російської агресії. Серед іншого, представниця ООН ознайомилась з умовами перетину лінії розмежування в межах діючих гуманітарних дорожніх коридорів”, - повідомляють в прес-службі.

Представник Управління комісара ООН у справах біженців відвідала КПВВ "Гнутове" / Фото: FB

Як зазначається, Ноель Калхун відзначила позитивні зміни в інфраструктурі КПВВ – покращення умов для перетину лінії розмежування цивільним населенням, зокрема проходження паспортного контролю в облаштованих для перебування там як в спекотну, так і в холодну погоду накопичувачах та відсутність на КПВВ черг.

Читайте також: Уряд дозволив збільшити штат працівників Міграційної служби

Також Ноель Калхун ознайомилась з особливостями служби прикордонників на контрольному пункті, їх завданнями щодо підтримки безпекової ситуації, протидії переміщенню з тимчасово окупованих територій України зброї, боєприпасів, засобів терору, виявлення при перетині лінії розмежування осіб-учасників збройних формувань Російської Федерації.

Фото: www.facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-