Військові РФ проводять на Донбасі

Військові РФ проводять на Донбасі "синхронні" навчання - розвідка

Укрінформ
В окупованих районах Донецької та Луганської областей окупанти проводять навчання синхронно з частинами Південного військового округу РФ.

Про це на брифінгу розповів речник Міноборони Максим Праута з посиланням на інформацію головного управління розвідки Міноборони.

“Російське окупаційне командування зосереджує зусилля на підвищенні рівня боєздатності з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ для досягнення ними рівня спроможностей, визначених для сил військових округів Росії. У зв’язку з цим заходи бойової підготовки російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях проводяться синхронізовано з аналогічними заходами з’єднань і частин Південного військового округу ЗС РФ під безпосереднім контролем та керівництвом офіцерів штабу округу”, - зазначив речник.

Читайте також: Росія намагається приховати в соцмережах факти військової агресії - NYT

За словами Праути, з 26 лютого на тимчасово непідконтрольній частині Донеччини проводяться батальйоні тактичні навчання з відпрацюванням застосування розвідувально-вогневих/ударних контурів згідно з єдиними вимогами, визначеними у ЗС РФ для організації бойової підготовки у поточному році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-