Червоний Хрест перевіз 9 вантажівок з гумдопомогою на окупований Донбас

Червоний Хрест перевіз 9 вантажівок з гумдопомогою на окупований Донбас

Укрінформ
Минулої доби через КПВВ “Новотроїцьке” 9 вантажівок місії Міжнародного комітету Червоного Хреста перевезли 190 тонн будматеріалів на тимчасово окуповану територію в якості гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

“Через КПВВ “Новотроїцьке” прослідували 9 вантажівок від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. До тимчасово окупованої території України транспортні засоби перевозили гуманітарну допомогу вагою 190 тонни, а саме – будівельні матеріали”, - ідеться в повідомленні.

Також прес-служба відомства інформує, що минулої доби прикордонні наряди Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби зі складу Об'єднаних сил завадили трьом спробам переміщення товарів через лінію розмежування з порушенням встановлених правил.

“Зокрема, на тимчасово окуповану територію через КПВВ "Майорське" і “Новотроїцьке” намагались перевезти медичні препарати для захисту від шкідливих комах, а також парфуми. Загальна вартість товарів становить більше 45 тисяч гривень”, - повідомляє прес-служба ДПСУ.

Читайте також: США відправляють делегацію на кордон із Венесуелою - супроводжувати гумдопомогу

Як зазначається, загальний пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування залишався на рівні попередньої доби. Всього через КПВВ прослідувало 36 тисяч осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів.

Наразі КПВВ на лінії розмежування відкрились за зимовим графіком роботи та працюють у штатному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-