Танкісти й розвідники провели бойові стрільби

Танкісти й розвідники провели бойові стрільби

Фото
Укрінформ
За участю штурмових, танкових рот та розвідувальних підрозділів на Дніпропетровщині відбулись ротні тактичні навчання з бойовою стрільбою.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

“На Дніпропетровщині військовослужбовці 24 окремого штурмового батальйону під час занять з бойової підготовки продовжують вдосконалювати бойову майстерність. До навчань з бойовою стрільбою залучався особовий склад штурмових, танкових рот та розвідувальних підрозділів”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на тактичному полі Новомосковського загальновійськового полігону воїни відпрацювали підготовку та ведення оборонного бою та наступальні дії. Танкові екіпажі виконували бойові стрільби штатним артилерійським пострілом із озброєння танків, а екіпажі БМП — вели вогонь з озброєння бойових машин піхоти в умовах оборонного та наступального бою.

Читайте також: Україна посилює прикордонний контроль на морі

Як наголошують в Міноборони, під час навчань командири рот отримали досвід взаємодії з танковими підрозділами, а особовий склад підвищив професійні навички у знищенні танків, кулеметних обслуг, групи піхоти та мішені умовного противника. Особовий склад відпрацював питання надання медичної допомоги пораненим та їх подальшу евакуацію з поля бою.

На Дніпропетровщині пройшли ротні тактичні навчання з бойовою стрільбою / Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-