ФСБ наказала стежити за “неблагонадійними елементами”на окупованій Луганщині

ФСБ наказала стежити за “неблагонадійними елементами”на окупованій Луганщині

Укрінформ
Так зване МГБ "ЛНР" московські господарі зобов’язали посилити репресії місцевого населення.

Такий допис зробив на своїй сторінці у Facebook заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

«Жителям непідконтрольної частини Луганщини слід бути обережнішими у висловлюваннях та оціночних судженнях! Росіяни поставили завдання «МГБ» зайнятися активним виявленням «неблагонадійного елементу». У ході однієї з останніх нарад «керівництва МГБ» з кураторами з Росії обговорювалася тема зниження показників, що стосуються розкриття і затримання «підривних елементів», - написав Клименко.

Читайте також: ЗСУ знищили російську військову вантажівку на Донбасі - розвідка

За його даними, куратори з російської ФСБ заявили, що подібний стан справ є абсолютно неприпустимим з урахуванням загострення протестних настроїв серед місцевих, які викликані постійним погіршенням стану справ у «молодій республіці». "Тож сезон «полювання на відьом» відкритий!" - резюмує керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

До речі, до приходу на роботу в обласну адміністрацію Клименко очолював Управління СБУ в Луганській області, а сьогодні в числі його обов’язків є організація взаємодії ЛОВЦА з силовими структурами України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-