Окупанти спалили свій штаб на Донбасі, щоб приховати розкрадання зброї

Окупанти спалили свій штаб на Донбасі, щоб приховати розкрадання зброї

Укрінформ
За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у з’єднаннях і частинах 1 та 2 армійських корпусів Збройних сил РФ зросла кількість втрат та нецільового використання військового майна, у тому числі зброї і боєприпасів.

Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

"У зв’язку з цим, спеціальними комісіями штабу 8 армії Південного військового округу ЗС РФ у підрозділах російських окупаційних військ проводиться інтенсивна перевірка обліку і наявності зброї, боєприпасів, запасів речової та продовольчої служб. З метою уникнення відповідальності, командири окремих частин і підрозділів противника намагаються приховати порушення, пов’язані з обліком зброї, боєприпасів та іншого військового майна", - сказав він.

Читайте також: На Донбасі з початку доби — жодного ворожого обстрілу

Так, 30 січня в одній із частин російських окупаційних військ напередодні прибуття комісії було спалено приміщення штабу частини, у результаті чого згоріли всі облікові документи у всіх службах, у тому числі ракетно-артилерійського озброєння, фінансовій, продовольчій, речовій та особові справи військовослужбовців цієї частини окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-