Дрон ОБСЄ зафіксував

Дрон ОБСЄ зафіксував "Гвоздики" та "Жаби" на Луганщині

Укрінформ
За інформацією української сторони СЦКК, російсько-окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості щодо лінії відведення важкого озброєння, розмістили в західних районах Луганської області танки та гаубиці.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

"15 січня БПЛА СММ ОБСЄ в тимчасово непідконтрольних владі України західних районах Луганської області зафіксував озброєння з порушенням ліній відведення. А саме, дві самохідні гаубиці (2С1 "Гвоздика", 122 мм) і чотири буксирувані гаубиці (Д-30 "Жаба", 122 мм) поблизу селища Біле", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що в постійному місці зберігання озброєння, розташованому за відповідними лініями відведення в тимчасово непідконтрольному владі районі Луганської області, місія виявила відсутність п'яти танків (чотири Т-64 й один T-72), чотирьох буксируваних гаубиці (Д-30) та дві самохідні гаубиці (2С1).

Читайте також: Окупанти обстріляли з ПТРК українські позиції біля Троїцького

Українська сторона СЦКК наголошує, що такі дії окупаційної адміністрації і збройних формувань РФ є відвертим нехтування взятих на себе зобов’язань у рамках Мінських домовленостей, повідомляють в штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-