Для хоробрості бойовиків “нашпиговують” психотропами — розвідка

Для хоробрості бойовиків “нашпиговують” психотропами — розвідка

Укрінформ
За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ вживає нестандартних заходів для підвищення рівня бойової готовності своїх частин — бойовики вживають психотропи.

Про це сказав на брифінгу речник Міноборони Максим Праута, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“З початку січня до підрозділів, які перебувають на передових позиціях, з території РФ завезено значні запаси медикаментів психотропного типу. Вживання зазначених препаратів впливає на нервову систему людини, збільшує витривалість при надмірних фізичних навантаженнях та пригнічує відчуття страху”, - сказав він.

Праута уточнив, що для уникнення витоку інформації про використання психотропних речовин поширюється інформація про застосування спеціальних вітамінних комплексів для профілактики грипу та гострих респіраторних захворювань.

Читайте також: Інспектор виправної колонії на Запоріжжі носив в'язням психотропи

Водночас частина з т. зв. "медикаментозних засобів" видається тільки особовому складу передових підрозділів, що спонукає певну кількість російських військовослужбовців відмовлятись від чергової ротації і залишатись на передовій понад встановлені терміни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-