Україна на засіданні ТКГ порушила проблему води у Торецьку - Геращенко

Україна на засіданні ТКГ порушила проблему води у Торецьку - Геращенко

Фото
Укрінформ
Україна на засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську порушила питання ремонту водогону у Торецьку і необхідності вирішення питання власності фізичних осіб в ОРДЛО, яку розграбовують і передають стороннім особам.

Про це, зокрема, йшлося на засіданні економічної підгрупи ТКГ, повідомила у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

"На економічній підгрупі (де Україну представляють Ігор Веремій і експерти МінТОТ) порушили питання ремонту водогону в Торецьку (на прохання жителів цього міста). Й сподіваємося, режим тиші сприятиме проведенню ремонтних робіт, що 190 тисяч жителів Торецька на свята будуть з водою", - написала вона.

Читайте також: Україна пропонує ОБСЄ встановити пункт моніторингу в окупованій Керчі

За її словами, українська сторона також порушила питання власності українських громадян і компаній на окупованих територіях. Вимагалося, зокрема, негайно повернути викрадені в Укрзалізниці вагони, придбані в тому числі за кредити ЄБРР, а також вирішити питання власності фізичних осіб на окупованій території, яку грабують мародери і незаконно переписують на сторонніх осіб, зазначила Геращенко.

Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-