Дрон ОБСЄ зафіксував обстріли населених пунктів на лінії розмежування

Дрон ОБСЄ зафіксував обстріли населених пунктів на лінії розмежування

Укрінформ
Збройні формування Російської Федерації продовжують обстріли населених пунктів вздовж лінії розмежування зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями.

Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС з посиланням на звіт СММ ОБСЄ.

«За даними звіту СММ ОБСЕ, БПЛА СММ середнього радіуса дії виявив сім нових вирв у землі та дві пробоїни в дахах двох житлових будинків на східній околиці Золоте-4, розташованому на північному заході від Луганська. За оцінкою спостерігачів Місії, усі вирви у землі виникли внаслідок розривів мінометних мін калібру 82 мм», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: “Гвоздики” і “Жаби”: ОБСЄ зафіксувала на Луганщині артилерію бойовиків

Згідно з інформацією, цей же безпілотник зафіксував 14 нових вирв у полі на південь від хутора Вільний у Золотому-4, спричинених розривами мінометних мін калібру 82-мм і 120-мм.

Як повідомляють в штабі, бойовики навмисно продовжують нищити житлові будинки, інфраструктуру населених пунктів, порушуючи усі норми міжнародного гуманітарного права. Українська сторона СЦКК засудила дії окупаційної адміністрації та збройних формувань РФ щодо обстрілів населених пунктів, які становлять загрозу життю та здоров’ю цивільного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-