Генштаб, Міноборони та силовики узгоджують заходи

Генштаб, Міноборони та силовики узгоджують заходи

Воєнний стан
Укрінформ
Міноборони розпочало роботу щодо уточнення змісту заходів під час воєнного стану.

Про це сказав на брифінгу «Робота оборонного відомства щодо запровадження та забезпечення виконання заходів правового режиму воєнного стану» перший заступник міністра оборони України Іван Руснак.

"Міноборони розпочало роботу щодо уточнення заходів згідно з воєнним станом. Зокрема, кожна з 10 областей, де вводиться воєнний стан, мають свої особливості. І зараз Міноборони, Генштаб розпочали роботу щодо уточнення змісту заходів відповідно до чинного плану запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Україні", - сказав він.

Читайте також: Указ Президента про воєнний стан оприлюднили в офіційній пресі

Крім того, Генштаб має уточнити рішення щодо розгортання угруповань військ, доукомплектування органів військового управління та військових частин, постачання озброєння та війської техніки, підготовки резервістів з практичними діями на полігонах.

Важливим є також узгодження заходів між Генштабом та підрозділами Нацгвардії, Держприкордонслужби, Державної спеціальної служби транспорту, ДСНС та іншими органами державної влади та місцевого самоврядування щодо виконання визначених директив.

Читайте також: Пункт управління МОУ працює у співпраці з Генштабом та силовим блоком - Міноборони

Він наголосив, що Міноборони та інші органи управління сил оборони готові до введення воєнного стану і виконання відповідних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-