Червоний Хрест направив на Донбас 380 тонн гумдопомоги

Червоний Хрест направив на Донбас 380 тонн гумдопомоги

Укрінформ
Міжнародний комітет Червоного Хреста направив на тимчасово непідконтрольні Україні території Донбасу понад 380 тонн гуманітарної допомоги - продуктові та гігієнічні набори.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" до тимчасово окупованої території України прослідував 21 вантажний автомобіль з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста та Місії синодального відділу УПЦ у справах сім'ї. Загалом оформлено понад 380 тонн вантажу, серед якого продуктові та гігієнічні набори", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Червоний Хрест відправив на Донбас сім вантажівок з гумдопомогою

Водночас у ДПСУ розповіли, що у п’ятницю прикордонні наряди Донецького, Краматорського та Лисичанського загонів спільно з представниками фіскальної служби зі складу Об’єднаних сил в КПВВ "Гнутове", "Майорське", "Мар'їнка" та "Станиця Луганська" припинили 12 спроб порушення правил переміщення товарів. 

Зазначається, зокрема, що через лінію зіткнення везли побутову хімію, продукти харчування, автозапчастини, дитячі іграшки, побутову техніку, котли, комплектуючі до комп’ютерної техніки та одяг на загальну суму понад 245 тисяч гривень.

Товари вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-