Укроборонпром цьогоріч передав на фронт 3,5 тисяч одиниць зброї - Турчинов

Укроборонпром цьогоріч передав на фронт 3,5 тисяч одиниць зброї - Турчинов

Укрінформ
Державний концерн "Укроборонпром" цьогоріч передав на фронт 3,5 тис. одиниць зброї і військової техніки.

Про це сказав журналістам у четвер секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє Укрінформ.

"Тільки за три квартали поточного року концерн "Укроборонпром" передав нашим військовим 3,5 тис. одиниць зброї і військової техніки. Я сподіваюся, що темпи переозброєння наших Збройних сил, Національної гвардії та інших силових структур будуть тільки збільшуватися", - сказав він.

Як зазначив Турчинов, проект Держбюджету на наступний рік передбачає збільшення фінансування оборонної галузі, що дасть змогу продовжити переозброєння української армії.

Посадовець розповів, що великий обсяг робіт у державному оборонному замовленні виконують приватні компанії, які уже нічим не поступаються державним підприємствам.

Читайте також: Організаторів і учасників “виборів” на Донбасі притягнуть до відповідальності - Турчинов

"Сьогодні ми передаємо нашим військовим бойові броньовані машини "Варта" і "Новатор", а також нові полегшені міномети калібру 82-мм "УПІК-82". Все це було виготовлено уже недержавними підприємствами, доля яких у передачі техніки і зброї щороку збільшується", - зазначив секретар РНБО.

Турчинов додав, що наразі держава передає нову військову техніку не лише на фронт, але і військовим навчальним закладам для підготовки курсантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-