На Донбасі  окупантів “каратимуть рублем”  за розкрадання зброї - розвідка

На Донбасі окупантів “каратимуть рублем” за розкрадання зброї - розвідка

Укрінформ
За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, після перевірки підрозділів окупантів у «ДНР/ЛНР» були виявлені численні недоліки та факти розкрадання зброї та військового майна.

Про це повідомив під час брифінгу речник Міноборони Максим Праута.

«Російсько-окупаційним командуванням прийнято рішення про притягнення до відповідальності деяких командирів підрозділів з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ за недбале зберігання й експлуатацію озброєння та військової техніки. Зокрема, за результатами проведеної комісіями з озброєння командування російсько-окупаційних військ у період з 17 по 20 жовтня ц.р. перевірки підрозділів, виявлено численні недоліки, у тому числі факти розкрадання стрілецької зброї та боєприпасів, пально-мастильних матеріалів, ремонтних комплектів та іншого військово-технічного майна», - інформує Праута.

Читайте також: Керівнику розвідувального підрозділу міліції «ЛНР» повідомили про підозру

За даними розвідки, російсько-окупаційне командування у примусовому порядку зобов'язало командирів підрозділів забезпечити усунення виявлених недоліків власним коштом у найкоротші терміни. Це викликало обурення російських військовослужбовців, які прибули під час останньої ротації та заявляють про свою непричетність до крадіжок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-