Порошенко здійснив майже 40 візитів у найгарячіші точки Донбасу

Порошенко здійснив майже 40 візитів у найгарячіші точки Донбасу

Фото
Укрінформ
Уповноважена Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях, перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко наголошує, що Президент Петро Порошенко здійснив майже 40 візитів на передову.

Про це вона написала у Facebook.

«До ворога - кількасот метрів. Це не перший візит Верховного Головнокомандувача до Широкіного, аби підтримати бійців в самому пеклі. 2 роки тому П. Порошенко був тут в новорічну ніч з другом України сенатором Маккейном. А взагалі, за ці роки, майже 4 десятки візитів на передову, в найгарячіші точки здійснив Президент», - підкреслила вона.

Геращенко також наголосила за результатами візиту Порошенко у п'ятницю до Широкіного, що цей населений пункт не підлягає відбудові, піддається щоденним обстрілам з боку російських окупантів і замінований.

Читайте також: Путін суне до нас не за Кримом і Донбасом. Йому потрібна вся Україна — Порошенко

Як повідомлялося, в ході робочої поїздки до Донецької області Президент Петро Порошенко, виступаючи на урочистих проводах призовників у Маріупол,і запевнив, що жоден із призваних на строкову службу не залучатиметься до участі в операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Окрім того, під час урочистих проводів призовників до лав Збройних Сил України він заявив, що його стратегією боротьби за мир і деокупацію є звільнення Донбасу політико-дипломатичним шляхом.

фото: прес-служба Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-