На Львівщині відбулися тактичні навчання з бойовою стрільбою

На Львівщині відбулися тактичні навчання з бойовою стрільбою

Фото
Укрінформ
На Львівщині, у пункті постійної дислокації Теребовлянського зенітного ракетного полку повітряного командування "Захід", відбулися бойові стрільби.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"На Львівщині, в пункті постійної дислокації Теребовлянського зенітного ракетного полку повітряного командування «Захід», відбувся перший етап тактичних навчань з бойовою стрільбою", - зазначається у повідомленні.

Стрільби на Львівщині

Під час навчань перевірено приведення полку у вищі ступені бойової готовності та практично відпрацьовано вихід окремих зенітних ракетних дивізіонів в нові позиційні райони з метою перевірки бойового злагодження. Крім того, особовий склад полку заступив на бойове чергування з протиповітряної оборони та провів бойову роботу як по імітованих повітряних цілях, так і по реальних, які визначалися як контрольні.

Читайте також: До України на військові навчання прибули літаки Повітряних сил США

За попередньою оцінкою, військовослужбовці, що залучалися до навчань, продемонстрували належний рівень підготовки під час виконання поставлених завдань та готові до виконання бойових стрільб із зенітних ракетних комплексів «БУК-М1» в рамках тактичних навчань з бойовою стрільбою, які відбуватимуться незабаром на Херсонщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-