Молодці,

Молодці, "єноти" - Порошенко про успіхи десантників на навчаннях Saber Junction

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав успіхи українських десантників у навчаннях "Saber Junction" у Німеччині.

Про це глава держави написав на сторінці у Twitter.

"Українські десантники, які беруть участь у міжнародних змаганнях SaberJunction2018, - знову на висоті! Наші хлопці з 95 бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України вночі зайшли у тил супротивника – зведеної групи військових з країн НАТО – та захопили розвідувальний штаб, зброю та бронетехніку. Тепер військовим інструкторам – і вже не вперше! – доведеться змінювати сценарій навчань, адже для наших десантників він виявився "занадто легким". Молодці, "єноти"! Ви – завжди перші!", - зазначив Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, житомирські десантники виїхали до Німеччини, де беруть участь у навчаннях "Сейбр Джанкшн 2018" (Saber Junction 2018). Підрозділ 13-го окремого батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України виїхав з Житомира в напрямку німецького міста Хохенфельс. Там на військовому полігоні поблизу містечка українські десантники долучилися до активної фази навчань.

Читайте також: Порошенко зустрівся з військовими: Про таких героїв, як ви, треба знімати фільми

Щорічні навчання Saber Junction проводяться Командуванням США в Європі для оцінки готовності однієї з бойових бригад американської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-