В Україні стартують навчання прикордонників

В Україні стартують навчання прикордонників "Західна фортеця"

Фото
Укрінформ
Державна прикордонна служба розпочинає комплексні навчання «Західна фортеця», в ході яких буде перевірено бойову готовність підрозділів, їх злагодженість та відпрацьовано різні сценарії реагування на нестандартні ситуації на державному кордоні.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«Зараз перевірка стану бойової готовності вже триває в загонах Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Дана робота дозволить більш змістовно скорегувати хід навчань у відповідності до отриманих результатів. Серед основних пріоритетів, на які звертає увагу група Адміністрації Державної прикордонної служби України, є професійна та бойова підготовка особового складу і підрозділів», - йдеться у повідомленні.

Крім того, комісія аналізує рівень укомплектованості офіцерським складом органів Західного регіонального управління, порядок добору, підготовки і призначення особового складу на посади та проходження ними військової служби.

В Україні стартують навчання прикордонників «Західна фортеця» / Фото: ДПСУ

Читайте також: Молдова, США і Румунія почали спільні артилерійські навчання

У рамках навчань, активна фаза яких розпочнеться 19 вересня, передбачено як теоретичні заняття на базі Кінологічного навчального центру, так і практичні навчання у пунктах пропуску та на ділянках державного кордону. До заходу залучаються резерви Західного регіонального управління, кінологічні підрозділи та окремі сили прикордонних комендатур швидкого реагування. Також під час навчань буде уточнено взаємодію з іншими правоохоронними органами та порядок спільних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-