Укроборонпром перейшов від ремонту до випуску новітньої військової техніки - Порошенко

Укроборонпром перейшов від ремонту до випуску новітньої військової техніки - Порошенко

Укрінформ
Державний концерн "Укроборонпром" за останні чотири роки перейшов від ремонту та модернізаціїї до випуску сучасної військової техніки.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, вітаючи підприємство з 7-річчям.

"За останні чотири роки підприємства концерну перейшли від ремонту і часткової модернізації на випуск новітніх зразків озброєння і військової техніки з урахуванням бойового досвіду українського війська. Зараз "Укроборонпром" майже на 100% виконує державне оборонне замовлення і забезпечує фронт сучасним військовим озброєнням", - йдеться у привітанні глави держави.

За словами Президента, щоденна праця працівників концерну – це потужний внесок у перемогу України.

Читайте також: Президент виключає приватизацію підприємств Укроборонпрому

Він також додав, що абсолютна більшість військової техніки, яка 24 серпня була на параді - виробництва "Укроборонпрому".

На сьогодні ДК "Укроборонпром" об’єднує більше 100 підприємств у 5 основних галузях оборонної промисловості, зокрема у розробці та виготовленні озброєння та техніки, науковій діяльності та експортно-імпортних операціях.

"Укроборонпром" має більше 10 конструкторських бюро, які займаються розробкою, проектуванням та дослідженнями, завдяки яким концерн упроваджує нові рішення та інновації.

У концерні працює близько 80 тисяч висококваліфікованих співробітників, більшість із яких має вищі наукові ступені в галузі машинобудування, прикладної математики, фізики тощо. Розуміючи, що інновації вимагають кваліфікованих, освічених фахівців, керівництво концерну ініціювало довгострокове співробітництво підприємств з провідними навчальними закладами країни, перелік яких постійно збільшується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-