Окупанти з початку доби 5 разів прицільно обстріляли сили ООС

Окупанти з початку доби 5 разів прицільно обстріляли сили ООС

Карта
Укрінформ
З опівночі підрозділами Об'єднаних сил було зафіксовано 5 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Про це поінформував на брифінгу у неділю речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“З опівночі станом на 12.00 19 серпня підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано 5 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ”, - сказав Гуцуляк.

За його словами, противник здійснював вогневі провокації з гранатометів різних типів та стрілецької зброї в районі н.п. Катеринівка, Павлопіль, Водяне та Широкине.

Гуцуляк додав, що з початку доби втрат серед українських військовослужбовців немає.

Він також зазначив, що впродовж минулої доби, 18 серпня, окупанти 43 рази відкривали вогонь по оборонних позиціях захисників України, при цьому ворог випустив понад 40 мін калібрів 120 та 82 мм.

Читайте також: Доба в ООС: Понад 40 обстрілів; два військових загинули, ще два поранені

“Із сумом повідомляємо, що внаслідок російської збройної агресії вчора Україна втратила одразу двох героїв. Зранку та ввечері 18 серпня, під час бойових дій із оборони України, загинули двоє наших військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил, 1988 та 1997 р.н.”, - додав речник МОУ.

Він також зазначив, що окрім цього, внаслідок бойових дій 18 серпня двоє українських бійців отримали поранення різних ступенів. “Наразі вони отримують кваліфіковану лікарсько-сестринську допомогу у військових мобільних госпіталях”, - уточнив Гуцуляк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-