Українські крилаті ракети здатні вражати морські цілі на відстані до 300 км - Турчинов

Українські крилаті ракети здатні вражати морські цілі на відстані до 300 км - Турчинов

Фото
Укрінформ
Українські крилаті ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, який був присутній на черговому етапі випробувань української крилатої ракети на півдні Одеської області, повідомили у прес-службі РНБО.

"Сьогодні під час важливого етапу льотних випробувань крилата ракета українського виробництва повністю виконала заплановану програму", - сказав Турчинов, додавши, що було точно вражено морську ціль на відстані 100 км.

Секретар РНБО підкреслив, що ракети цього класу - це потужна високоточна зброя, "здатна знищувати будь-які морські та наземні цілі".

Читайте також: Ракети КБ “Луч” здатні пробити метрову броню - Турчинов

"Українські крилаті ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя, вражаючи ворожі плавзасоби на відстані до 300 км, за потреби, навіть в портах їх базування", - наголосив він.

Турчинов на випробуванні української крилатої ракети

За словами Турчинова, за допомогою крилатих ракет можуть також бути знищені військові та інфраструктурні об’єкти, зокрема "стратегічні мости та поромні переправи у випадку їх використання ворогом для агресії проти нашої держави".

Раніше Турчинов повідомляв, що ракети, виготовлені конструкторським бюро "Луч", з високою точністю вражають броньовану техніку противника, долаючи сучасні системи захисту та протидії.

Фото: прес-центр РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-