"Маруновий берет-2018": десантники відпрацьовують рейди в тил противника

Фото
Укрінформ
Військові частини та підрозділи Десантно-штурмових військ ЗС України продовжують виконувати завдання у південних регіонах країни в рамках командно-штабних навчань із практичними діями "Маруновий берет - 2018".

Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

"На одному із полігонів Херсонщини розпочався черговий практичний етап з авіаційного удару бойових вертольотів Мі-24 та артилерійської підготовки. Після цього броньована група однієї із десантно-штурмових бригад розпочала проводити рейдові дії в тилу умовного противника, знищуючи при цьому його сили та важливі об'єкти", - повідомив Гуцуляк.

Як він зауважив, після успішного виконання завдання десантно-штурмові підрозділи з посиленими танковими та артилерійськими підрозділами продовжили рейдові дії тилами умовного противника.

«Маруновий берет 2018» / Фото: mil.gov.ua

Читайте також: “Noble Partner”: українські морпіхи виконують завдання за стандартами НАТО

Контролював хід проведення навчань генерал армії України Віктор Муженко.

Як зазначив генерал-лейтенант Михайло Забродський, в рамках командно-штабних навчань «Маруновий берет - 2018», практичні дії Десантно-штурмових військ розігруються не за шаблоном, а безпосередньо в нестандартних ситуаціях, які можуть виникнути під час ведення реальних бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-