182 казарми для контрактників: Міноборони почало тендери

182 казарми для контрактників: Міноборони почало тендери

Укрінформ
Міністерство оборони розпочало процедури закупівель робіт з будівництва 182 казарм поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників.

Про це сказав на брифінгу заступник начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України Олександр Чергінець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже розпочато процедури закупівель по 182 із 184 казарм поліпшеного планування. Ще по 2-х будівлях у військовому містечку № 71 (м. Луцьк) завершуються проектні роботи, і після проходження державної експертизи вони також будуть виставлені на торги. Середня очікувана вартість однієї казарми, відповідно до експертних звітів, складає 17,3 млн грн", - сказав Чергінець. 

За його словами, на будівництво казарм поліпшеного планування кошторисом Міністерства оборони України передбачено 2,3 млрд гривень.

Він нагадав, що загалом планується збудувати 184 казарми поліпшеного планування загальною кількістю 23 тисячі місць в 21 області України. Термін будівництва однієї казарми поліпшеного планування, відповідно до умов конкурсної документації, становить 210 календарних днів від початку робіт, підкреслив Чергінець. Закупівля робіт з будівництва кожної із 184 будівель здійснюється через електронну систему публічних закупівель ProZorro. 

Читайте також: Порошенко на Одещині проінспектував будівництво військового містечка

Чергінец також повідомив, що оборонне відомство організувало широку інформаційну кампанію із залучення потенційних підрядників до участі в конкурсних торгах із закупівлі цих робіт. Зокрема, опубліковано повну інформацію на офіційному веб-сайті Міноборони.

За його словами, всього відбулося 177 аукціонів, кількість учасників, які взяли участь у відборах, склала 865 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-