Порошенко на Одещині проінспектував будівництво військового містечка

Порошенко на Одещині проінспектував будівництво військового містечка

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом будівництва військового містечка 137-го окремого батальйону морської піхоти командування Військово-морських сил України в селі Дачне на Одещині.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент оглянув одну із уже зведених казарм: житлові та технічні приміщення тощо", - зазначається в повідомленні.

Також глава держави поспілкувався з військовими, зокрема щодо вирішення питання водопостачання та водовідведення до містечка. За словами військовослужбовців, питання із водо- та електропостачанням вирішуються, поінформували в прес-службі.

Також Президент оглянув приміщення, де буде розташована їдальня.

У свою чергу керівництво Міністерства оборони поінформувало, що відповідно до плану капітального будівництва об’єктів ЗСУ на 2018 рік, на території військового містечка “Дачне-2” здійснюється капітальне будівництво трьох казарм на 280 ліжко-місць, гуртожитку, їдальні, фізкультурно-оздоровчого комплексу, медичного пункту, зовнішніх інженерних мереж, а також реконструкція котельні та капітальний ремонт артезіанської свердловини.

За словами міністра оборони та його заступника, на території містечка, окрім казарм і будинку, де проживатимуть офіцери з сім'ями, заплановано будівництво тренувальних комплексів, спортивних майданчиків тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-