На Донбасі 17 порушень

На Донбасі 17 порушень "тиші", двоє військових поранені – штаб ООС

Укрінформ
З початку доби у п'ятницю, 8 червня, російсько-окупаційні війська 17 разів порушили режим припинення вогню, поранено двох українських бійців.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Противник 17 разів порушував режим припинення вогню, з них 4 рази із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Активні бойові дії тривали на Луганському напрямку", - йдеться у зведенні.

Як зазначається, бойовики вели провокуючі обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів та БМП по населених пунктах Кримське, Мар’їнка, Павлопіль, Гнутове та Водяне. Вогонь зі 120 мм та 82 мм мінометів відкривали по захисниках Новотошківського, що на Луганському напрямку.

Читайте також: Бойовики підігнали на передову танки та артилерію - штаб ООС

"Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення", - наголосили у штабі.

Окрім цього, за даними прес-центру, окупанти намагалися вести снайперський вогонь в районі населеного пункту Красногорівка, проте українські військові вжили контрснайперських заходів.

"В ході бойових дій поточної доби два військовослужбовці дістали поранення. Втрати противника уточнюються", - поінформували у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-