Клімкін  і Маас не змогли доїхати до Широкиного

Клімкін і Маас не змогли доїхати до Широкиного

Фото
Укрінформ
Міністри закордонних справ України та Німеччини Павло Клімкін і Гайко Маас не змогли доїхати до практично зруйнованого обстрілами бойовиків Широкиного.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін у своєму Twitter.

"До Широкиного нам з Гайко Маасом доїхати не вдалося, але побачили, що його вщент зруйновано Росією та її найманцями ", - написав він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Клімкін і Маас під час поїздки населеними пунктами вздовж лінії розмежування з окупованим Донбасом відвідали Маріуполь і зробили спробу дістатися Широкиного - єдиного місця на підконтрольній українському уряду території, куди мешканці не повернулися після евакуації.

Напередодні візиту Маас в інтерв'ю Укрінформу заявив, що хоче особисто побачити "які наслідки має конфлікт (на сході України - ред.) для життя людей". 

Читайте також: Скасування антиросійських санкцій в ЄС не обговорюється – Маас

Також політик підкреслив, що нарешті потрібні діюче перемир'я і прогрес у Мінському процесі. Цей процес триває вже майже чотири роки та залишається дорожньою картою для вирішення конфлікту. При цьому, додав політик, важливо, щоби був результат, і він чітко дав це зрозуміти під час нещодавніх переговорів у Москві, адже для досягнення суттєвого та видимого прогресу у Мінському процесі потрібно сприяння з боку Росії.

Сьогодні федеральний міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас перебуває в Україні з робочим візитом. На посаді глави зовнішньополітичного відомства він відвідує Україну вперше.

Фото: Твіттер Павла Клімкіна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-