Роспропаганда ширить чутки про “наступ ЗСУ” напередодні ЧС з футболу - Гуцуляк

Роспропаганда ширить чутки про “наступ ЗСУ” напередодні ЧС з футболу - Гуцуляк

Укрінформ
Російські пропагандистські ЗМІ інтенсивно поширюють неправдиві та викривлені повідомлення про нібито підготовку Збройних Сил України до масштабних збройних провокацій напередодні та під час проведення у Росії Чемпіонату світу з футболу.

Про це повідомив під час брифінгу в п’ятницю в Києві речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські засоби масової інформації інтенсивно поширюють неправдиві та викривлені повідомлення про підготовку Збройних Сил України до масштабних збройних провокацій напередодні та під час проведення в Росії Чемпіонату світу з футболу, який проходитиме з 14 червня по 15 липня”, - зазначив речник.

Читайте також: Австралія та Нідерланди офіційно звинуватили Росію у збитті МН17

Він вказав на те, що російськими пропагандистами нав’язується думка суспільству, що “Російська Федерація під час Чемпіонату світу з футболу не буде втручатися у розвиток ситуації на Донбасі, і тому необхідно мобілізувати всі ресурси для захисту псевдореспублік”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-